Skip to Store Area:

Powerboards

Nedenstående salgs-og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra AAimport.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og AAimport


Dokumentation og vejledning
Produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen følger med leverancen. Det understreges at køretøjet ikke er godkendt til offentligvej.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra AAimport.dk anses for sket, når forbrugeren har fået
varen leveret. Forsendelsen af varer sker med en af AAimport valgt fragtmand. Leverings tid er 2-3 dage, såfemt varen er på lager.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til AAimport. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 24 mdr. efter du har fået varen leveret.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort
- Visa Dankort
- MasterCard
Alle priser på web-adressen http://www.aaimport.dk - er inkl. Moms.
Betaling trækkes ved afsendelse af varen.


Sikkerhed ved betaling
AAimport.dk er certificeret af PBS som godkendt internet forhandler. AAimport.dk har et SSL certificat og kommunikerer med kortindehaveren og PBS International via SSL standarden.

Læs mere om din sikkerhed og dækningsgaranti på www.betaling.dk

Returret
AAImport.dk yder 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Ved retur så udstedes kreditnota når varen er bekræftet retur til AA Import ApS. Betalingen returneres til samme kreditkort som ved ordreafgivelse - med mindre andet på forhånd er aftalt. 

 

AA Import ApS Persondatapolitik

Vores registrering af persondata sker udelukkende i det omfang det er nødvendigt for at registrere / modtage en bestilling. Oplysninger vi registrere er de oplysninger der indtastes af kunden i forbindelse med en bestilling. Dvs.: Navn, Adresse, Telefonnummer og emailadresse, samt hvilke varer der bestilles.

Data bruges ligeledes for at kunne udstede lovkravsmæssige faktura / kvittering. Oplysningerne gemmes i indeværende år + 5år. jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ovenstående data bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Persondate bruges udelukkende af os, og videreformidles ikke til andre

Kunden har mulighed for indsigt i vores registrering af data om kunden, og kunden kan gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til morten@aaimport.dk. Direktøren for AA Import ApS – Morten Anderse - er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig

.

Firma
AA Import ApS
Holbækvej 106c
4000 Roskilde
Tlf.: 60808090
CVR: 32318592