Skip to Store Area:

Powerboards

Om AAimport

Varien office pic

Vi har sikret eneforhandling på de produkter du finder på dette site, og med tiden vi du finde dem tilgængelige både i store og små butikker fysisk såvel som online. Selvom du køber gennem en af vores forhandlere, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring produkterne.

Vidste du at AAimport er Nordens Største forhandler af motordrevne løbehjul?

AAimport er et import og engrosfirma med kontor i hjertet af Roskilde, hvor vi også har et lille showroom til dig der gerne vil forbi og se produkterne. I efteråret 2008 overtog vi dele af firmaet BECKimport, og sikrede os derved import/forhandlerrettighedern til en række unikke produkter - nemlig benzin og eldrevne løbehjul, samt den funky storbycykel A-Bike, der blev opfundet af den selvsamme mand, der i sin tid opfandt lommeregneren.

Selvom de fleste af vores produkter er ukendte for mange herhjemme, så er det varemærker der nyder store anerkendelse i resten af verden. Og det er vigtigt for os. At produkterne vi forhandler har bevist deres værd, at de er af højeste kvalitet, og at de hjælper folk til en lettere og sjovere hverdag.

Endnu større udvalg
Med det i baghovedet, så ved vi også at verden er fyldt med produkter, som vi her i Skandinavien endnu ikke har fået øjnene op for. Vi gør derfor meget ud af at opsøge nye producenter med interessante produkter, og vi tager jævnligt prøver hjem til test for at se om de kan gøre en forskel i danskernes liv. Det betyder at vi fx. snart kan præsentere Verdens Letteste Elektriske Cykel, og vi forventer endnu flere produktnyheder i løbet af året.

Vi er altid på udkig efter nye produkter til vores sortiment. Måske har du et godt forslag? Send os en email og fortæl os om dine ideer.

Prøv En Tur
Vi ved hvilke effekt det har at kunne prøve før man køber. Derfor arbejder vi netop nu meget fokuseret på at udvide vores forhandlernetværk blandt campingforhandlere, maritime forretninger, outdoor butikker, cykelforretninger og andre interessante samarbejdspartnere. Indtil da, så er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Roskilde og se produkterne inden du køber. Du må dog meget gerne ringe i forvejen, så vi er klar når du kommer.

Fra alle os her hos AAimport - Tak fordi du kiggede forbi!

Andre webshops fra AA Import.dk

Troede du at vi hos AA import kun sælger de fedeste køretøjer i Danmark? Så tro om igen - vi dækker mange fantastisk nicheområder:

Hundebure

Ja du læste rigtigt. Vi sælger også hundebure. Og faktisk ikke kun i Danmark! Vi sælger vores populære hundebure i hele skandinavien, og vi er faktisk dem med det største udvalg:

Hundebure i Danmark:

https://www.billige-hundebure.dk/

Hundebure i Sverige:

https://billiga-hundburar.se/

Hundebure i Norge:

https://www.billige-hundebur.com/

Kontorstole

Skal du sidde som en konge i en fed chef læder kontorstol? Eller brokker ryggen sig? Så er det en top professionel ergonomisk kontorstol du har behov for.

Uanset om du skal sidde i en designer kontorstol, og du skal gøre noget godt for ryggen i en ergonomisk kontorstol, så har istol.dk det bedste udvalg i Danmark

Tje selv på https://www.istol.dk/

Kombivogn

I Danmark er vi vant til store barnevogne med et kæmpe liggemål så børnene kan ligge og tage en lur i den helt op til de bliver 3 år. Men traditionelle barnevogne er store og klodset. De flyder meget både i bilen, og i gangene i Netto. Alternativet er en kombivogn, men traditionelt set, så er kombivogne alt for små til danskernes vaner. Du får typisk kun et liggemål på 80cm, og det holder kun til ca. 6mdr. Hvad gør man så? Ja hos Kombivogn.dk har vi fundet løsningen: Vi har udviklet vores egen kombivogn med stort liggemål på 90cm

Tjek kombivogn.dk

Så får du en moderne, tryg og lækker kombi-barnevogn til en fantastisk pris.

 

Morten Andersen
Kundeansvarlig

AAimport ApS
Allehelgensgade 23a
DK-4000 Roskilde
CVR.: 32318592
Tlf.: 70 21 29 29