Skip to Store Area:

Powerboards

 

10 Gode råd når du skal vælge elektrisk løbehjul:

Det er ikke ligemeget hvilke elektrisk løbehjul du køber, eller hvor det købes. Derfor har vi samlet 10 gode råd, der forhåbentligt vil hjælpe dig med at vælge det rigtige.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 70 21 29 29

1) Kvalitet
Det kan være fristende at gå efter de billige mærker, men ofte så får man hvad man betaler for. Pas på med at gå på kompromis med kvaliteten - du ender måske med at stå med et el løbehjul, der går i stykker efter 3 mdr.

2) Køb hos en specialforretning, eller anerkendt forhandler du har tillid til
En måde at vurdere kvaliteten, er at se på salgsstedet. Tør du købe dit løbehjul samme sted som de også sælger mobiltelefoner eller pool borde? Find en forhandler du har tillid til, der også sælger andre kvalitetsprodukter, eller endnu bedre, hos nogen der har specialiseret sig i elløbehjul. Så er du sikret god rådgivning, og den bedste kvalitet.

3) Kig efter et bredt udvalg
Et stort udvalg indikerer at firmaet ved en del om produkterne, og derved kan rådgive om hvilke, der passer bedst til dit behov - for der kan være stor forskel på de forskellige modeller.

4) Tilgængelighed af reservedele
Har - eller kan - forhandleren skaffe reservedele? Hvis uheldet er ude, eller hvis bremseklodsen bliver slidt ned, så er det surt at stå med et el løbehjul, du ikke kan finde reservedele til, eller hvor du skal vente 1 måned, fordi reservedelen først skal bestilles på den anden side af jorden.

5) Er kundeservicen tilgængelig?
Opstår der problemer, eller har du brug for at få afklaret spørgsmål inden du køber, så er det vigtigt at du kan komme til at snakke med virksomheden. Måske synes du det er ok at skrive en mail med dine spørgsmål, men hvis der nu er noget der går galt, vil du så ikke godt kunne snakke med dem? Det kan også være en god idé at teste firmaet. Svarer de hurtigt på emails? Er de høflige i telefonen? På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af om de yder en god kundeservice.

6) Står al tekst på dansk?
Ja det er faktisk ret basalt, men læg mærke til om alle produktinformationerne er på dansk. Står alt eller noget info på engelsk, så er der noget der tyder på at teksten er kopieret. Og hvis firmaet ikke engang formår at oversætte specifikationerne, er det så nogen du har mod på at handle med?

7) Vær kritisk
Stil gerne nogle kritiske spørgsmål, og se hvordan virksomheden reagerer. Spørg ind til produktet og stil gerne nogle tekniske spørgsmål. Enhver seriøs forhandler – uanset hvad der forhandles – bør kende sit produkt godt og grundigt.

8) Sælger firmaet både risengrød og sutsko?’
Køber du ferie i 7-eleven? Køber du solbriller i en tv-forretning? Nej vel? Hvis en virksomheds produkter adskiller sig alt for meget, så er der en god sandsynlighed for at de ikke har den fornødne viden til at rådgive dig bedst om dit køb.

9) Har andre også købt løbehjulet?
På mange hjemmesider er det muligt at bedømme og skrive anmeldelser produkterne. Er det også muligt der hvor du kigger på el-løbehjul? I så fald så kig nøje på hvad folk mener om produkterne. Står der noget lignende ”der er ingen der har bedømt dette produkt” så vær opmærksom. Det kan skyldes at der ikke sælges særlig mange af løbehjulene (og måske med god grund…), eller at firmaet har sorteret dårlige bemærkninger fra. Det kan selvfølgelig også bare betyde at det er et nyt produkt.

10) Prøv en tur
Hvis firmaet du vil handle med ligger i nærheden af din bopæl, så spørg om du ikke må komme forbi og se / prøve løbehjulet du er interesseret i.